Foreshore Weekend: September

A GUIDE TO TIMES AND LOCATIONS FOR ‘OVER TIME’ WEEKEND

(scroll down for exhibition details)

Charlie Fox OverTime/Under Tide

Charlie Fox OverTime/Under Tide

Saturday 13th September

Performance, sound and film on the Thames foreshore around Enderby’s Wharf

See map below for guide to locations

DAY:

11.00am:        Charlie Fox: OverTime/UnderTide, performance
(duration 5 hours – to 4pm)

11.00am        Ian Thompson: Litus Expromo External, sound work
(duration 5 hours – to 4pm)

11.00am:        Victoria Gray: Anti-Clockwise Circles with the Left Hand,
sound performance (duration 2 hours – to 1pm)

11.30am:        Rachel Gomme: Flotsam, performance
(duration 1.5 hours – to 1.00pm)

12noon:        Jo David: Sightings, performance   (duration 3 hours – to 3pm)

12.30pm:        Katharine Fry: Pulling time out of the water, performance drawing
(duration 2 hours – to 2.30pm)    and from 7pm: Pulling time out of the water, performance drawing continues
EVENING:

7.45pm:       Gathering at Cutty Sark Pub to walk along to pier

8.00pm:         The International Western: Calling All
Performance with Morse code (duration 45mins)

9.00pm:         Ian Thompson and singers: Fundamental 94, vocal performance under Enderby’s Wharf

9.15pm:         Birgitta Hosea: Time Channel, film projection

Sunday 14th September

DAY:

11.00am:        Charlie Fox: OverTime/UnderTide, performance
(duration 5 hours – to 4pm)

11.00am        Ian Thompson: Litus Expromo External, sound work
(duration 5 hours – to 4pm)

11.00am:        Victoria Gray: Anti-Clockwise Circles with the Left Hand,
sound recording (duration 5 hours – to 4pm)

11.30am:        Rachel Gomme: Flotsam, performance
(duration 2 hours – to 1.30pm)

1.30noon:        Sarah Sparkes: worromot tuoba gnikgniht pots t’nod, participatory         performance   (4.5hours to 4pm)

2.00pm:        Katharine Fry: Tide Walk, participatory performance
(duration 2 hours – to 4pm)

‘Over Time’ continues with an exhibition at the Stephen Lawrence Gallery, 19th Sept. – 16th Oct. and at the National Maritime Museum/Queen’s House on 26th Oct.

FINAL CORRECTED over time e flyer

With thanks to: ushers, assistants, photographers, videographers and artist Margareta Kern for ‘yellow vests..

For travel details see link here

map of shore performances

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s